Доволни клиенти

ЕТ Гримс-Георги Тодоров +50кг/дка

На 29 април 2019 година дадохме нов живот на пшеница първо размножение, сорт „Анапурна” в стопанството на ЕТ”Гримс”-Георги Тодоров в
гр.Каварна, в землището на с. Раковски.
Панамин Агрo е приложен два пъти през пролетта. Резултатът на контролата е 580 кг/дка, а с нашият продукт - 630 кг/дка!
50 кг по-висок добив и хлебни качества на зърното: хектолитър 82, влага 12,1%, протеин 14,1%, глутен 28,2% !

Агрокооператив Ник ООД +85кг/дка

85 кг по-висок добив от пшеница, постигнат на фона на сериозно засушаване! Това са резултатите от двукратното пролетно пръскане с ПанаминАгро при Агрокооператив Ник ООД, гр.Каварна! 720 кг/дка от контролата и 805 кг/дка с Панамин! Намалена себестойност на продукцията, по-високи добив и качество - всичко това вече е факт, а доказателствата са в складовете на нашите клиенти!

Алпай +100кг/дка

Поредният 100% положителен резултат! Този път при нашият приятел Алпай от с. Соколово, общ. Карнобат, обл. Бургас. +100 кг/дка с ПанаминАгро !

АМЕР ЕООД +74кг/дка

Резултати при АМЕР ООД, с. Дянково, обл. Разград: След две третирания с ПанаминАгро отчетохме добив от 812кг/дка при пшеница, а от контролата, третирана с конкурентен продукт - 738 кг/дка. Панамин - победители и в това съревнование със + 74 кг/дка в повече.

БЕНМАР ЕООД +40кг/дка

ПанаминАгро със страхотни резултати и при рапица + 40кг/дка по-висок добив в стопанството на БЕНМАР ЕООД, с.Крумово Градище, обл.Бургас!

Дивес Агро - Salla Estate +45кг/дка

Резултати от жътвата на пшеница, сорт Авеню след две пролетни третирания с имуностимулатора ПанаминАгро при Дивес Агро - Salla Estate, с. Блъсково, обл. Варна +45 кг/дка

ЕТ ЕЛИА + 87кг/дка

Поредните впечатляващи резултати от прилагането на ПанаминАгро при пшеница! В стопанството на Михаил Тодоров, ЕТ ЕЛИА, гр. Ямбол, сорт "Екзотик" даде +87 кг/дка повече в третираните с ПанаминАгро площи в сравнение с контролата или 500кг/срещу 413кг/дка !

ЕТ Мъдър - Хасан Али +120кг/дка

Резултати от жътва на пшеница сорт "Софру" при ЕТ Мъдър Хасан Али, с. Мъдрево, общ. Кубрат, обл. Разград. След двукратно третиране с ПанаминАгро добивът е 712 кг/дка срещу 589 кг/дка от контролата! Повишение на добива с 21% или +120 кг/дка.

Кооперация ЗОРА +84кг/дка

Отчитаме и резултатите при ечемик в стопанството на Кооперация ЗОРА, с.Езерово, обл.Варна. Разликата след двукратно внасяне на ПанаминАгро е +84кг/дка в сравнение с контролата!!! Панамин Агро - 400кг/дка Контрола - 316 кг/дка Цифрите и усмивките на лицата на нашите клиенти казват всичко!!!

ЕТ Ивайло Йовков +136кг/дка

Резултати от жътва на пшеница сорт "Сореал" в землището на с. Грънчарово , общ. Дулово, обл.Силистра. Стопанинът на това поле – Ивайло Йовков - е известен земеделец с опит в постигането на високи резултати от основните полски култури. Известен е и с това, че с интелигентност и усет към новостите, прилага винаги най-иновативните продукти, за да вземе максимума от сортовете и хибридите. Тази година той избра австрийския имуностимулатор ПанаминАгро, защото се цели във високото качество на произведеното жито. С две пролетни третирания по 150 гр/дка, постигнатите резултати са 764 кг/дка с ПанаминАгро, срещу 638 кг/дка в контролата. Това е увеличение с +136 кг/дка или повишение на добива с 20%. От името на екипа на Панамин Ко, благодарим за доверието на г-н Ивайло Йовков и г-жа Веселина Маринова, ЕТ Ивайло Йовков, с. Грънчарово!

Пестицид ЕООД +99,9кг/дка

Дойде време и за първите резултати при рапица в стопанството на Пестицид ЕООД, с. Ветрище, Шумен. Благодарение на есенната “застраховка” и последвалите две пролетни третирания, постигнахме удивителен дори за нас резултат: 226,5кг/дка в контролата срещу 326,4кг/дка от трикратно третиранираните с ПанаминАгро площи!!! 99,9кг/дка в ПЛЮС или почти десетократно изплащане на разхода за продукта!!!

Радос Дин +68кг/дка

Въпреки неблагоприятните условия този сезон и леката градушка едва няколко дни преди жътвата, можем да се похвалим с резултатите и в стопанството на Костадин Пенков, Радос Дин, с. Горно Ботево, обл. Стара Загора. Пшеница сорт Авеню с ПанаминАгрo - 744 кг/дка Контрола - 676 кг/дка. +68 кг/дка

"Титан Агро България" ЕООД +135кг/дка

Напролет ви показахме пшеница сорт Софру в стопанството на "Титан Агро България" ЕООД, землище с. Малорад, общ. Борован, обл. Враца. Още след първото прилагане на ПанаминАгро стресът в третираните площи беше очевидно преодолян, но резултатите от кантара са още по-красноречиви: 670 кг/дка с Panamin 535 кг/дка - контрола +135 кг/дка След 2 години на страхотни резултати, приятелите ни от врачанския регион са убедени в силата на продукта и чрез своята фирма "Грейнстор БГ" ЕООД ще бъдат наши представители за Северозападен регион!

"ЯНК-100" ЕООД +50кг/дка

След опустошителната суша в общините Каварна и Шабла, в селата Свети Никола, Камен бряг и Горун, двукратно третираната през пролетта с ПанаминАгро пшеница при "ЯНК-100" ЕООД, Стоян Ковачев, успя да преодолее стреса и да повиши добива с над 50 кг/дка!!! Благодарим за доверието и оставаме на разположение за нови подвизи в бъдеще!

Агрохимпекс +14-15 % /дка

Жънем успехи и в стопанството на Агрохимпекс, Димо Узунов!!! Пшеница, сорт Енола, пострадала от пролетните слани и суша и "спасена" от ПанаминАгро непосредствено преди да бъде разорана, но в последствие увредена и от юнските градушки. Въпреки всички неблагоприятни фактори, повишението на добива е 14-15% спрямо нетретираните посеви и всички сме повече от доволни!

Братя Павлови +80кг/дка

Радваме се на чудесни резултати и при нашите приятели Братя Павлови!!! В землищата на селата Кардам и Малина, общ. Генерал Тошево, пшеница сорт Авеню даде 80 кг/дка в повече в сравнение с контролата, а лавандулата от 25 до 35% повишение на добива на масло от различните полета! Отново кантарът и казанът са на наша страна, а ние сме горди не само с резултата, но и с отличното партньорство с производителите!

ЗП Сами Юсуф +400кг/дка

С положителни резултати и при праскови, сорт Редхейвън!!! +400 кг./дка!!! С ПанаминАгро - 1250кг./дка срещу 850кг./дка при контролата. ЗП САМИ ЮСУФ, Надие Саами, с. Цар Самуил.

ЕТ Красимир Карамфилов

В стопанството на ЕТ Красимир Карамфилов, с.Стряма, обл. Пловдив се радваме на чудесни резултати, въпреки сланите и градушките, които удариха полетата с картофи. Разликата в добива достигна до + 33% ръст или 1тон повече от третиранире с ПанаминАгро площи спрямо контролата. 

Холдинг Илчовски

Отново сме при един уважаван фермер - Светлин Илчовси, "Холдинг Илчовски", гр. Кнежа, за да видим как се развиват посевите, върху които е приложен ПанаминАгро. На полетата третирани с най-добрия антистресов продукт на пазара наблюдаваме по-добър жизнен статус на растенията. Толерантността към суша и високи температури е ясно изразена. С ПанаминАгро: по-малко стрес и по-високи добиви !

Сподели

Запишете се за нашия бюлетин! Може да научавате всички нови промоции