Очаквайте скоро „ Руското чудо“

18.02.2021

През предстоящия сезон за пръв път на българския пазар ще ви предложим екстракт от торф -течен хуминов тор, добиван  от торфени залежи от низинен тип. Хуминовите киселини са стимулатори на растежа, като в структурата им се включва цяла гама биологично активни вещества.

Торфът е „жив“ продукт и съставките му лесно се свързват с метаболизма на приемащия организъм, като активират усвояването на хранителни вещества. Хуматът лесно взаимодейства с организма на клетъчно ниво, намалява стреса от прилаганите пестициди, увеличава имунитета и устойчивостта срещу заболявания, суша и прекомерна влажност.

След като попадне в почвата, хуматът активира почвения хумус и при редовно използване служи за възраждане на естественото плодородие на почвата.  Съдържащите се в него бактерии допринасят за активизирането на почвените микроорганизми и разграждането на растителните остатъци. В същото време повишава пропускливостта и показателите за задържане на влагата.

При обработка на семената или посадъчния материал се постига по-висока кълняемост, по-висока производителност, устойчивост при неблагоприятни условия и подобряване на качеството на продукцията.

Очаквайте скоро повече подробности в новата ни брошура.

Сподели

Запишете се за нашия бюлетин! Може да научавате всички нови промоции