Панамин КО ООД е ексклузивен представител и партньор за средна и източна Европа, Близкия изток, Азия и САЩ на Panamin GmbH, Austria – производител на ново поколение биостимулатори и добавки за селскостопански животни.

Основният продукт Panamin Agro ® отговаря на най- високите производствени стандарти и е супер модерен биопрепарат със стандартен начин на приложение. След дългогодишни опити и изследвания в редица титулувани Университети и Институти, както и в стотици реални земеделски стопанства направихме Panamin Agro ® познаваем и предпочитан на няколко континента. Чрез опита ни от последните години успяхме да постигнем устойчиви резултати дори и при тежки климато – почвени условия, благодарение на това супер модерния биостимулант беше отличен с множество награди за иновации и най-бързо развиващ се продукт на пазара.

Екипът от високо квалифицирани специалисти е приел за своя мисия да Ви предложи качествени иновативни предложения за устойчиво земеделие чрез природосъобразни решения. Panamin Agro ® постави началото на нова поредица от имуностимулатори за подхранване и естествена защита на културите – Panatechnology. 

Agroteo LTD

Ексклузивен партньор за САЩ

Адрес: 8948 Amerigo Avenue, Orangevale, CA, USA

Телефон: +1 916 800 3822

www.panamin.us 

ИнтелиАгро

Експертна организация, подпомагаща развитието на професионално, устойчиво и конкурентоспособно земеделие в България, в чиято основа е достъпът до надеждна и навременна информация.

Националната асоциация на зърнопроизводителите

Национална асоциация на зърнопроизводителите е професионална браншова организация, обединаваща регионалните сдружения на зърнопроизводителите от всички области на България.

АЗПБ

Асоциация на земеделските производители в България е една от най-активните браншови организации в агросектора, обединяваща представители на различни по вид и мащаб производства