Ето, че сме готови с резултатите от царевица при “Братя Павлови”, Генерал Тошево: 160 кг/дка повече в полза на Панамин в сравнение с контролата ! Ето че успяхме да се преборим със сушата в региона. Благодарим за доверието !

   

Поредният 100% положителен резултат! Този път при нашият приятел Алпай от с. Соколово, общ. Карнобат, обл. Бургас. +100 кг/дка с ПанаминАгро !

   

Резултати при АМЕР ООД, с. Дянково, обл. Разград: След две третирания с ПанаминАгро отчетохме добив от 812кг/дка при пшеница, а от контролата, третирана с конкурентен продукт - 738 кг/дка. Панамин - победители и в това съревнование със + 74 кг/дка в повече.

  

ПанаминАгро със страхотни резултати и при рапица + 40кг/дка по-висок добив в стопанството на БЕНМАР ЕООД, с.Крумово Градище, обл.Бургас!

  

Резултати от жътвата на пшеница, сорт Авеню след две пролетни третирания с имуностимулатора ПанаминАгро при Дивес Агро - Salla Estate, с. Блъсково, обл. Варна +45 кг/дка

  

Поредните впечатляващи резултати от прилагането на ПанаминАгро при пшеница! В стопанството на Михаил Тодоров, ЕТ ЕЛИА, гр. Ямбол, сорт "Екзотик" даде +87 кг/дка повече в третираните с ПанаминАгро площи в сравнение с контролата или 500кг/срещу 413кг/дка !

  

Резултати от жътва на пшеница сорт "Софру" при ЕТ Мъдър Хасан Али, с. Мъдрево, общ. Кубрат, обл. Разград. След двукратно третиране с ПанаминАгро добивът е 712 кг/дка срещу 589 кг/дка от контролата! Повишение на добива с 21% или +120 кг/дка.

      

Отчитаме и резултатите при ечемик в стопанството на Кооперация ЗОРА, с.Езерово, обл.Варна. Разликата след двукратно внасяне на ПанаминАгро е +84кг/дка в сравнение с контролата!!! Панамин Агро - 400кг/дка Контрола - 316 кг/дка Цифрите и усмивките на лицата на нашите клиенти казват всичко!!!

  

Резултати от жътва на пшеница сорт "Сореал" в землището на с. Грънчарово , общ. Дулово, обл.Силистра. Стопанинът на това поле – Ивайло Йовков - е известен земеделец с опит в постигането на високи резултати от основните полски култури. Известен е и с това, че с интелигентност и усет към новостите, прилага винаги най-иновативните продукти, за да вземе максимума от сортовете и хибридите. Тази година той избра австрийския имуностимулатор ПанаминАгро, защото се цели във високото качество на произведеното жито. С две пролетни третирания по 150 гр/дка, постигнатите резултати са 764 кг/дка с ПанаминАгро, срещу 638 кг/дка в контролата. Това е увеличение с +136 кг/дка или повишение на добива с 20%. От името на екипа на Панамин Ко, благодарим за доверието на г-н Ивайло Йовков и г-жа Веселина Маринова, ЕТ Ивайло Йовков, с. Грънчарово!

    

Дойде време и за първите резултати при рапица в стопанството на Пестицид ЕООД, с. Ветрище, Шумен. Благодарение на есенната “застраховка” и последвалите две пролетни третирания, постигнахме удивителен дори за нас резултат: 226,5кг/дка в контролата срещу 326,4кг/дка от трикратно третиранираните с ПанаминАгро площи!!! 99,9кг/дка в ПЛЮС или почти десетократно изплащане на разхода за продукта!!!

  

Въпреки неблагоприятните условия този сезон и леката градушка едва няколко дни преди жътвата, можем да се похвалим с резултатите и в стопанството на Костадин Пенков, Радос Дин, с. Горно Ботево, обл. Стара Загора. Пшеница сорт Авеню с ПанаминАгрo - 744 кг/дка Контрола - 676 кг/дка. +68 кг/дка

    

Напролет ви показахме пшеница сорт Софру в стопанството на "Титан Агро България" ЕООД, землище с. Малорад, общ. Борован, обл. Враца. Още след първото прилагане на ПанаминАгро стресът в третираните площи беше очевидно преодолян, но резултатите от кантара са още по-красноречиви: 670 кг/дка с Panamin 535 кг/дка - контрола +135 кг/дка След 2 години на страхотни резултати, приятелите ни от врачанския регион са убедени в силата на продукта и чрез своята фирма "Грейнстор БГ" ЕООД ще бъдат наши представители за Северозападен регион!

       

След опустошителната суша в общините Каварна и Шабла, в селата Свети Никола, Камен бряг и Горун, двукратно третираната през пролетта с ПанаминАгро пшеница при "ЯНК-100" ЕООД, Стоян Ковачев, успя да преодолее стреса и да повиши добива с над 50 кг/дка!!! Благодарим за доверието и оставаме на разположение за нови подвизи в бъдеще!

   

Жънем успехи и в стопанството на Агрохимпекс, Димо Узунов!!! Пшеница, сорт Енола, пострадала от пролетните слани и суша и "спасена" от ПанаминАгро непосредствено преди да бъде разорана, но в последствие увредена и от юнските градушки. Въпреки всички неблагоприятни фактори, повишението на добива е 14-15% спрямо нетретираните посеви и всички сме повече от доволни!

    

На 29 април 2019 година дадохме нов живот на пшеница първо размножение, сорт „Анапурна” в стопанството на ЕТ”Гримс”-Георги Тодоров в
гр.Каварна, в землището на с. Раковски.
Панамин Агрo е приложен два пъти през пролетта. Резултатът на контролата е 580 кг/дка, а с нашият продукт - 630 кг/дка!
50 кг по-висок добив и хлебни качества на зърното: хектолитър 82, влага 12,1%, протеин 14,1%, глутен 28,2% !

 

    

С положителни резултати и при праскови, сорт Редхейвън!!! +400 кг./дка!!! С ПанаминАгро - 1250кг./дка срещу 850кг./дка при контролата. ЗП САМИ ЮСУФ, Надие Саами, с. Цар Самуил.

      

В стопанството на ЕТ Красимир Карамфилов, с.Стряма, обл. Пловдив се радваме на чудесни резултати, въпреки сланите и градушките, които удариха полетата с картофи. Разликата в добива достигна до + 33% ръст или 1тон повече от третиранире с ПанаминАгро площи спрямо контролата.

     

Отново сме при един уважаван фермер - Светлин Илчовси, "Холдинг Илчовски", гр. Кнежа, за да видим как се развиват посевите, върху които е приложен ПанаминАгро. На полетата третирани с най-добрия антистресов продукт на пазара наблюдаваме по-добър жизнен статус на растенията. Толерантността към суша и високи температури е ясно изразена. С ПанаминАгро: по-малко стрес и по-високи добиви !

    

ПанаминАгро имуностимулатора за всяка една култура показа въздействието си и при ориз с +42 кг./дка, въпреки малко по - късното приложение успяхме да покажем сила. В стопанството на Балкан Райс край землището на с.Черногорово. Благодаря за възможността да допринесем за по - добри резултати. Заедно можем повече !

     

85 кг по-висок добив от пшеница, постигнат на фона на сериозно засушаване! Това са резултатите от двукратното пролетно пръскане с ПанаминАгро при Агрокооператив Ник ООД, гр.Каварна! 720 кг/дка от контролата и 805 кг/дка с Панамин! Намалена себестойност на продукцията, по-високи добив и качество - всичко това вече е факт, а доказателствата са в складовете на нашите клиенти!

  

Дойде време за тестване на дълго очакваните Нови Разработки (2,5л.=4,3кг.), при нашите американски приятели от Esseterre. Подсилваме и предпазваме маточината от августовските жеги и осигуряваме по-висок и по-качествен добив на масло !

     

Това е царевица Р8523 260 ФАО, която бе ударена от опустошителна градушка в землището на с. Горски Сеновец, общ. Стражица, обл. В. Търново при ЕТ "Картел-Нотю Добрев". Тук резултатът изразен в цифри е следният: 1039 кг/дка от площите с ПанаминАгро и 955 кг/дка от тези с други конкуренти продукти. Иначе казано + 84 кг/дка!!! ПанаминАгро успя за поредeн път да възстанови потенциала на посева и да извлече най-доброто от хибрида. Благодарим на Нотко Добрев за доверието!

   

Сладки, сочни, големи и вкусни ябълки и круши в градините на Гая Джус ООД след приложението на#ПанаминАгро, при г-н Николай Колев. Скоро и с резултати в килограми.

        

Отново с положителни резултати след третиране с ПанаминАгро при нашия приятел Георги Фучик от с.Войвода,обл.Шумен този път при царевица сорт Метод и повишение на добива с 60кг/дка в сравнение с контролата! Контрола- 590 кг/дка Панамин - 650 кг/дка Доказахме за пореден път, че Панамин е едно добро решение за повишение на добива!

   

На 28 май тази година ви обещахме продължение на спасителната акция, която предприехме за царевицата на Христо Цветанов от "КЕМАПУЛ" в с. Морава, общ. Свищов. След като пострадаха сериозно от две опустошителни градушки и буря с валежи от 180 л/кв.м., част от насажденията бяха третирани с ПанаминАгро по препоръчаната от нашите експерти схема. Ето, че дойде време да отчетем резултатите от жътвата: Третираната с ПанаминАгро поразена царевица даде с 67 кг/дка по-висок добив спрямо другата половина от пострадалия блок, третирана с други продукти и с 25 кг/дка повече от пострадалите посеви наоколо! Въпреки опасенията които имахме, сме повече от доволни от резултата!!! Благодарим на Христо Цветанов за това, че ни се довери и оставаме на разположение за още много успехи в борбата с капризите на времето.

     

За всички фенове на най-вкусните слънчогледови семки Солей с радост обявяваме резултати при слънчоглед сорт "Nuseed 304" ! +45 кг/дка или 16% ръст в добива ! С ПанаминАгро - 342кг/дка; Контрола - 296кг/дка. Резултатите при сорт "Фаворит" също заслужават внимание. С ПанаминАгро - 290 кг/дка, а при контролата - 260 кг/дка или + 30 кг/дка повишение. Благодарим за доверието, коректното отношение и спазената програма на приложение на г-н Николай Великов, Великов Агро ООД, гр. Сливо поле, обл. Русе.

    

Жътвата на слънчоглед в землищата на с.Войвода, обл.Шумен при Георги Фучик отново показа положителен резултат в полза на имостимулатора ПанаминАгро.Повишихме добива средно с 30кг/дка въпреки наличието на бяла пръст , Панамин показа по-добър резултат в сравнение с контролата. Годината беше добра за слънчогледа и нямаше наличие на стрес, но Панамин доказа, че работи ! Заедно можем повече! За по-високи добиви - ПанаминАгро

   

В стопанството на ВИВАГРО ЕООД в землището на с.Цалапица, обл. Пловдив при Илия Гънков. Дойде време и да обявим постигнатите резултати. Тук разликата в добива при ДОМАТИ достигна с Панамин до + 14.3% ръст спрямо контролата. Тази година беше трудна навсякъде за достигане на максимални добиви. Много фактори оказаха това влияние – прекомерната влага,силно засушаване, големите температурни амплитуди ден/нощ. За всичко това е нужно да се помогне на растенията за по – добро развитие и преодоляване от стресовите фактори и тук Панамин - имуностимуланта се включва. Спасителният пояс за стресовите фактори.

    

Положителен резултат при сливи сорт "Стенлей", третирани 5 ×150 гр./дка. Резултат + 595 кг./дка. С Панамин Агро 2375кг./дка. , контрола 1780 кг./дка. ЗП Детелина Георгиева с. Нова Черна общ. Тутракан Благодарим за доверието !

        

Представяме Ви резултат при праскови сорт Катерина в стопанството на Синан Вейсал - СИ ФРУТС ЕООД с. Стамболово общ. Сливо поле обл. Русе. След изпълнение на препоръчваната от нас схема за третиране среден добив на декар с ПанаминАгро 2890кг./дка., а при контролата 2450 кг./дка. +440 кг./дка. това е 18% ръст в добива. За пореден път доказваме, че ПанаминАгро е най-добрия имуностимулатор за растенията.

       

Първо третиране на главното зеле сорт Марлу в стопанството на Севгин Мехмедов гр. Сливо поле обл. Русе. За една взискателна култура от към отглеждане и агротехника производителя залага на ПанаминАгро. За Главестото зеле е важна не само почвата, а и правилното отглеждане и добрият хранителен режим. Добавяйки ПанаминАгро ще спомогнем за здрави растения, с добра коренова система и по-голяма растителна маса. С подобряването на хранителния режим и подпомагане на растенията да усвоят хранителните елементи, които са в запас ПанаминАгро е най-доброто решение. За по-малко стрес, по-високи добиви !

     

Помните ли как на 21 май тази година ви показахме поразения от градушка слънчоглед на Петър Славков в Калояново? Тогава поехме риска да се похвалим с развитието на посева преди кантарът да е казал тежката си дума. През цялата вегетация наблюдавахме отблизо растенията и сравнявахме с контролата: ясно се наблюдаваше превъзходство на третираните с Панамин слънчогледи – височина, големина на листата, наситено маслено - зелено оцветяване, питите бяха пълни с по–голям брой семки. Всички изброени фактори оказаха влияние, за постигането на крайния резултат, който всички очаквахме с толкова нетърпение: ПанаминАгро показа своята сила с + 74 кг./дка или иначе казано + 25% ръст в добива. Добив: С Панамин – 369 кг./дка; Контрола – 295 кг./дка. Благодарим за доверието на Петър Славков!

    

След приключване на жътвата в стопанството на ЕТ "Мъдър" - Али Кьосев, с. Мъдрево, общ. Кубрат, отчетеният резултат от третираните с ПанаминАгро слънчогледи, сорт "Бакарди" е +66 кг/дка в сравнение с контролата! Средният добив в контролата, която беше 70 дка, е 302 кг/дка, а след две третирания с Панамин по препоръчана схема, средният добив на полето от 700 дка, върху което беше приложен, е 368 кг/дка. Отново доказваме, че правилната схема за третиране в комбинация с точния продукт, дава отлични резултати. Благодарим за доверието на нашите мъдри клиенти!

      

За пореден път ПанаминАгро си свърши работата и показа, че работата в екип винаги е успешна! След 2 третирания с имуностимулатора при слънчоглед отново се радваме на положителен резултат в стопанството на ЕТ ВАЛТАМАР - ВАСИЛ ВАСИЛЕВ в гр.Девня Въпреки, че само контролния вариант беше третиран с течния азотен тор UAN, частта от полето третирано с Панамин показа ръст в средния добив с 34кг/дка Благодарение на уникалната технология на Панамин г-н Васил Василев успя да получи по-висок и качествен добив!

     

Дойде време и за последната, най-съществена фаза при царевицата – прибиране на продукцията и отчитане на резултатите! След две третирания с ПанаминАгро, добивът при ЗП Ибрям Юсменов, с. Голямо Враново, обл. Русе, е 920 кг/дка, срещу 857 кг/дка в контролата. Това е увеличение с +63 кг/дка. Пожелаваме още много високи добиви и продължаваме да съдействаме за тяхното постигане !

   

 

Поредният, но не и последния резултат при един от най-добрите ни клиенти Али Кьосев собственик на ЕТ "Мъдър" с. Мъдрево община Кубрат. Тази година той се убеди в действието на ПанаминАгро. Резултат след двукратно третиране на царевица е +123 кг./дка. в полза на ПанаминАгро. Среден добив от 1200дка. 1105кг./дка., срещу 982 кг./дка засечен от 200дка. контрола. Благодарим Ви, че позволихте да докажем, че доверие се гради с време, много усилия и много труд , както и за успешното ни сътрудничество досега и за бъдеще!