PANATOP IMMUNO SAVE е листен имуностимулатор

• С високо съдържание на силиций (Si), калий (K) и мед (Cu).

• Силицият е най-предпочитаният елемент в модерното земеделие на запад. Подпомага транспортирането на хранителни вещества, има най-голям принос в подсилването на имунният отговор и толерантността на растението към абиотичен и биотичен стрес.

› Силното му антисептично действие подсилва здравния статус, като изгражда механична бариера срещу контактни и системни болести.

› Третираните със силиций (Si) растения, втвърдяват горният кутикулен слой на листата и сгъстяват трихомите – фини реснички. Това отблъсква някои видове неприятели с малък пробивно смучещ апарат, като листни въшки и др., които го разпознават, като неблагоприятен гостоприемник и силно намаляват плътността си.

• Комбинацията на силиций (Si), калий (K) и мед (Cu) осигурява не само защита от вредители и неприятели, а има силно стимулиращо действие, като повишава качеството и количеството на добива.

› Прилагайте го превантивно преди появата на системните болести, няколко пъти през вегетация в период между 7 и 14 дни.

• Panatop Immuno Save е с високо pH и е препоръчително да се направи предварителен тест за смесимост, особено с продукти на киселинна основа.

За максимални резултати използвайте комбинациите на Panatechnology.

Какви количества трябва да се използват на квадратен метър?
За кои култури се отнася продукта?
Каква е цената?

Имате въпроси?