Цялостна технология за максимално добри резултати при устойчиво земеделие с природосъобразни решения.

Съчетанието на изпитаните формули – Panatechnology, осигуряват цялостна технология за листно подхранване и стимулиране на културите.

Комбинациите от микронизирани суспензии от вулканични скали и биостимулатори на база на хумусни киселини, аминокиселини, екстракти от водорасли, макро- и микроелементи, допринасят за повишаване на имунният отговор на растенията и достигане на максимален добивен потенциал при неблагоприятни климатопочвени условия.

Свържете се с нас, за да Ви помогнем да направите най-добрия избор относно дози, фази на третиране, съобразени с особеностите на вашите климатопочвени условия.

ЦЯЛОСТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА УСТОЙЧИВО ЗЕМЕДЕЛИЕ С ПРИРОДОСЪОБРАЗНИ РЕШЕНИЯ

Panainnovation

• Съчетанието на изпитаните формули – Panatechnology, осигуряват цялостна технология за листно подхранване и стимулиране на културите.

› Комбинациите от микронизирани суспензии от вулканични скали и биостимулатори на база на хумусни киселини, аминокиселини, екстракти от водорасли, макро и микроелементи, допринасят за повишаване на имунният отговор на растенията и достигане на максимален добивен потенциал при неблагоприятни кли атопочвени условия.

Ново на българският пазар – комбинация от северноатлантическите водорасли Ascophyllum nodosum и популярните Laminaria digitata. 

Piktogrami-05
Вулканични скали

Имат пряко влияние върху фотосинтезата на растенията, добивния потенциал и имунният им отговор

Piktogrami-07
Хумусни киселини

Стимулират растежа и усвояването на хранителни вещества. Възвръщат почвеното плодородие. 

Piktogrami-02
Ектракти от водорасли

С високо съдържание на растежни хормони – стимулират растежа и възстановяването след абиотичен стрес. 

Piktogrami-01
L – аминокиселините

Притежават антистрес функция, ускоряват метаболитните процеси и стимулират растежа на културите!

GLICIN

Изолирана аминокиселина, подпомагаща формирането на растителните тъкани, преодоляване на стреса и е изключителен хелатиращ агент.

Piktogrami-04
ОРГАНИЧЕН ВЪГЛЕРОД

Осигурява по-добър вегетационен растеж, подпомага биохимичните и физиологични процеси
в растенията.

Микронизираните миксове от естествени скали и минерали стимулират имунния отговор на растенията, повишават добива и качеството на продукцията. За максимални резултати препоръчваме комбинации от микронизирани суспензии с продукти от серията Panatop.